T Whiskers de kat

Prijs: €15,95 €9,57

Ontwerp van atelier Tintangel;

Nu met 40% korting!

Dit is Whiskers, lief, maar ook een beetje gevaarlijk. Want zoals elke kat, heeft hij een zachtaardige en een beetje duistere kant. Hij heeft zojuist een muis gevangen, zijn duistere kant kwam even boven.

Whiskers is geheel gemaakt van wolvilt in mooie naturel tinten grijs. Zijn ogen glimmen geel/groen, oplettend en waakzaam. Zijn lijfje is eenvoudig te maken, het kopje kost wat meer tijd. Verschillende laagjes vilt, soms weer opgevuld met wol, geven het kopje meer karakter. Natuurlijk hlepen de foto's in de pakket je om dat kopje te maken.

Dit handwerkpakket is net even anders dan onze andere handwerkpakketten, Whiskers heeft een gebreid truitje aan. Whiskers heeft het truitje niet nodig om leuk en lief te zijn, maar vindt u het leuk om te breien, dan maakt u met het patroon in pakket eenvoudig een trui voor hem. Het garen voor de trui zit NIET in het pakket. Slechts een restje is genoeg en zo kunt u de trui ook in uw eigen favoriete garen of kleuren breien. B.v. de kleuren van uw club, zo wordt Whiskers zo maar een leuke mascotte.

Whiskers is 16 cm hoog en alle benodigde materialen om het hondje te maken, exclusief de  wol voor de trui, zit in het pakket.

Dit is een pakket!