T Schotse Schaapjes

Prijs: €21,00 €12,60

Ontwerp van atelier Tintangel:

Nu met 40% korting!

Met het materiaal en de uitgebreide beschrijving in dit pakket maak je zes van deze aandoenlijke schaapjes. Allemaal uitgedost met een geruit strikje en zilveren belletje, zo zijn ze helemaal in de Kerststemming. Prachtige zwarte kopjes en pootjes, een zacht ecru vachtje, zo zie je ze veel lopen in Schotland.

De lijfjes maak je eerst van wolvilt, daarna maak je de vachtjes van ecru teddy stof en tot slot schuif je eenvoudig het vachtje over het lijfje. Dit houdt ze heerlijk warm en maakt ze knuffel zacht.

Ze zijn eenvoudig te maken en de 22 instructie foto's op het patroonblad zullen je ook helpen.
Ze zijn 4,5, cm hoog en 6,5, cm lang.

En als ze klaar zijn, kan het decoreren beginnen, zoveel mogelijkheden met deze schaapjes. Hang ze in je Kerstboom, maak er een slinger van, of zet ze mooi te wezen op een mooie schaal samen met andere Kerstdecoraties.

Ook leuk om ze als klein Kerstcadeautje te gebruiken, of als Kerstgroet met een klein kaartje aan hun nek. 

Op de laatste foto zie je dat er een schaapje in een andere kleur aan de kudde is toegevoegd. Dit schaapje heeft model gestaan voor de instructie foto's. Het materiaal daarvoor zit dus niet in het pakket. Maar het laat je wel zien dat de schaapjes ook in andere kleuren leuk zijn.

Dit is een handwerkpakket en alle benodigde materialen voor zes schaapjes zitten in het pakket.