T Winterwandeling

Prijs: €24,50

Ontwerp van atelier Tintangel:

Hou je ervan om dieren van vilt te maken, dan is dit pakket iets voor jou. Maar liefst vier dieren maak je met dit pakket, de IJsbeer, De sneeuwuil, de Poolhaas en de Poolvos. Allemaal winter dieren.

De Vos trekt de sleetjes waarop de IJsbeer, de Sneeuwuil en de Poolhaas zitten ( of liggen zoals de Poolhaar eigenlijk doet). Ze maken een heerlijk winterwandeling door het besneeuwde landschap van je wintertafel.

Of, als je dat leuker vindt of omdat je kinderen er mee mogen spelen ( geschikt voor kinderen ouder dan drie jaar) maar de Winterdieren Reddingsdienst.
Trek de vos zijn oranje jas aan en geef met de vlag van de reddingsdienst. Hij kan nu op pad om kleine IJsbeertjes te redden die hun moeder kwijtgeraakt zij, baby uiltjes thuis te brengen die verdwaald zijn in de sneeuwstorm of gestruikelde poolhazen naar de eerste hulp voor winterdieren te brengen. Wat een geweldige baan heeft die vos!

Veel plezier met dit uitgebreide pakket gewenst! Alle benodigde materialen zitten in het pakket, behalve een stukje dun karton voor de sleetjes. Een schoenendoos of levensmiddelenverpakking voldoet prima voor dat doel.

Maten :
IJsbeer : 7 cm hoog
Sneeuwuil:; 6,5 cm hoog
Poolhaas : 9 cm lang ( hij ligt)
Poolvos: 15 cm hoog zonder oren
Complete scene : 45 cm lang

Dit is een compleet pakket!