T Kerstkrans

Prijs: €16,95

Ontwerp van atelier Tintangel:

Een boordevolle krans, boordevol Kerstfiguurtjes, Kerstboompjes, huisjes, een kerkje, een sneeuwman, Kertsman, rendier en een treintje. Maak ze allemaal met de materialen en de patronen in dit pakket en je hebt een erg leuke decoratie voor de Kerstdagen.

De figuurtjes hebben allemaal een iets afgeronde onderkant, zodat ze extra mooi op de krans liggen. Ze zijn gemaakt van wolvilt en door een laagje kaardvlies krijgen ze wat volume.

Een super gezellig krans om aan de deur te hangen.

Maar hij is ook erg leuk als tafelkrans.
Ik heb er een windglas ingezet met een kaars erin. De ruimte tussen glas en krans heb ik opgevuld met een paar klimopranken en wat extra ranken liggen er omheen.

Of maak er een slinger van, voor in de Kerstboom of hang ze los aan de takken, mogelijkheden genoeg.

Naast een zandtint voor de huisjes en het kerkje zijn er natuurlijk veel echte Kerstkleuren gebruikt, een heldere dennengroene tint, warm rood en stralend wit. Uiteraard zitten alle materialen, dus ook het kaardvlies en alle splijtzijde in het pakket. Eenmaal in huis kun je direct beginnen, geen extra kosten. Nou ja, dat is niet helemaal waar, de Strokrans zit niet in het pakket, die kun je veel goedkoper even halen bij de Action. Ik heb een krans van 24 cm doorsnee gebruikt. Met groen/wit touw heb ik er een beetje extra los stro om gewikkeld voor wat meer volume en zo zie je de lelijke nylondraadjes ook niet meer.

Dit is een pakket!